Ki dolgozik egy fogászaton?

Fogorvos

Amikor egy nagyobb fogászati rendelőbe látogatunk, akkor láthatjuk, hogy több ember is dolgozik ott az egyes rendelőkben. Nézzük, hogy milyen szakemberek találhatók meg egy rendelőben.
Alapvetően a leggyakoribb a fogorvos, aki betömi a lyukas fogat, vagy épp kihúzza, ha menthetetlen. A legtöbb, és leggyakoribb beavatkozást Ő el tudja végezni, így a gyökérkezelést vagy a fogkőleszedést is Ő végzi.
Kicsit ritkább a szájsebészet Győr városban. A szájsebész már szikét is használ. Ki tud bűteni fogat, vagy a gyulladásos gócpontokat műtétileg tudja orvosolni.
A mai fiatalok közül sokan ismerik a fogszabályzó fogorvost. Na Ő is ott bujkálhat valamelyik ajtó mögött. Manapság elég sokan veszik igénybe ezt a szolgáltatást. Egyszer kell rajta túllenni, és aztán egy életen át szép, szabályos lesz az ember fogsora. Szóval ha szükséges, akkor mindenképp érdemes velevágni a fogszabályozásba is.

Nős Ők azok, akik leggyakrabban előfordulnak egy fogászati rendelőben. Bár az eligazodásban biztosan segíteni fognak, amikor időpontot kérsz a panaszoddal, igényeddel.

Megosztás