Minőségi ipari csatlakozók

Ipari csatlakozó

Biztos sokan tudják, vagy legalábbis sejtik, hogy az ipari felhasználásra készült gépek, mind jóval strapabíróbbak, és nagyobb teljesítményűek, mint a barkácsolásra szánt termékek.
Ezen nem is csodálkozhatunk, hiszen ezek az ipari gépek munkaeszközök, napi használatban vannak, és bizony komoly igénybevételnek vannak kitéve.

És talán magától is értetődik, hogy egy ipari felhasználás esetén, mondjuk egy műhelyben mennyivel nagyobb igénybevételnek vannak kitéve az elektromos csatlakozók, dugaljak is. Épp ezért ilyen helyeken ipari csatlakozók használata ajánlott. Ezek olyan strapabíró alapanyagból készülnek, amik bírják a napi többszöri használatot, és bírják a nagyobb áramfelvételű gépek csatlakozását is.
Persze ipari csatlakozóból is van többféle. Van süllyesztett kivitel, amit falba lehet építeni, van ráépíthető, amit falon kívüli szerelés esetén használnak, illetve lengő csatlakozó is, így minden típusú felhasználás megoldható.
Az ideálisipari csatlakozó kiválasztásánál figyelni kell még arra is, hogy mekkora terhelés várható, hogy annak megfelelőt vásároljunk meg, és használjunk.

Megosztás