Tökéletes megjelenés a randin

Barber

A randizás mindig különleges alkalom. Az ember a legjobbat akarja mutatni magából, nem csupán külsőleg hanem belsőleg is. Nézzük, hogy egy férfi hogyan készülhet fel egy randira!

A belső tulajdonságaid adottak, azzal kapcsolatban sokat nem lehet felkészülni egy randira. Vicc tanulásba semmiképp se kezdj, mert abból csak beégés lesz, ha ott debütálsz egy előre betervezett poénnal.

A külsődöm viszont annál többet alakíthatsz, hogy tényleg a maximumot tudd mutatni magadból. Először is érdemes előre eltervezni, hogy milyen ruhát veszel fel. Legyen stílusos, és a Te stílusodat tükrözze!
Legyen benne harmónia! Na úgy válogasd össze a ruhadarabjaidat, hogy melyek a legmárkásabbak, hanem úgy, hogy összeilljenek. És a lábbei is ide tartozik, ugyanis a nők ezt is megnézik egy férfin!

Legyél ápolt! Ez vonatkozik mind az illatodra, a körmeidre, és a hajadra is. A legjobb, ha egy barber segítségét kéred az ideális hajviselet kialakításához, sőt, Ő még az arcszőrzeted formázásában is profi segítséget tud nyújtani. Szóval irány a barber, mielőtt randira mennél!

Megosztás